Чемпіонат Європи з армспорту серед юнаків, юніорів та молоді

З 23 по 29 жовтня  2021 року у м. Вільнюс (Литовська Республіка) проходив чемпіонат Європи з армспорту серед юнаків, юніорів та молоді,  учасниками якого були спортсмени з 22-ох країн  Європи.

У складі збірної України участь у чемпіонаті взяв студент ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» Зайцев Владислав, який навчається за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія»,  група Т-3. У підсумку напруженої боротьби  Владислав  став срібним призером серед юніорів  у ваговій категорії до 55 кг (ліва і права рука). На даний момент це найвагоміше його досягнення.

Владислав вступив до коледжу у вересні 2019 році. З перших днів навчання зацікавився заняттям з армспорту, які проходять у тренажерній залі. Новак Михайло Володимирович, наставник збірної коледжу з армспорту, майстер спорту України,  одразу побачив у ньому потенціал. Влад наполегливо тренувався, і результати не забарилися: березень 2020 р. - срібний призер чемпіонату Рівненської області серед юніорів; жовтень 2020 р.- «4-й» на чемпіонаті України серед юніорів; квітень 2021 р. - абсолютний чемпіон України серед юніорів. Владислав -КМС  і «збірник» України серед юніорів, виступає  у ваговій  категорії до 55 кг.

Профспілковий комітет студентів та учнів спільно з адміністрацією коледжу частково профінансували участь Зайцева Владислава у змаганнях. Згідно з діючим Положенням про організацію фізкультурно-спортивної роботи в коледжі  спортсмен і наставник будуть премійовані адміністрацією закладу.

ВСП "Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП"

 

 

Читайте нас також: 

                

 

 

 

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування