Чемпіонат України з армрестлінгу серед молоді, дорослих та ветеранів

6-10 квітня 2023 року в спортивному комплексі «Боско-Арена», місто Львів, відбувся Чемпіонат України з армрестлінгу серед молоді, дорослих та ветеранів. У змаганнях взяла участь 21 команда. Загальна кількість спортсменів становила 322 учасники. У складі збірної команди Рівненської області були спортсмени НУВГП.

Ці два дні змагань були насиченими сильними та непідробними емоціями кожного із присутніх. Майстерна боротьба суперників викликала великий азарт та запал глядачів!

Наші студенти виступали в категорії – молодь. Полюхович Дмитро (ННІБА), у ваговій категорії 65 кг посів 3 місце. Кондратюк Ярослав (ННІАКОТ), у ваговій категорія 65 кг став четвертим. Федорчук Роман (ННМІ), у ваговій категорія75 кг зайняв 6 місце та Панасюк Денис (ННІБА), у ваговій категорії 85 кг також посів 6 місце.

У підсумку у Чемпіонаті України з армрестлінгу серед молоді команда Рівненської області зайняла 3 місце.

Серед дорослих чоловіків відзначилися наші випускники: Кузло Адам, вагова категорія 70 кг – 2 місце. Жох Олег, вагова категорія 80 кг – 1 місце. Як результат – 4 командне місце у цій категорії.

На цьому Чемпіонаті було вперше повністю використане нове програмне забезпечення для проведення змагань з армрестлінгу. Визначення переможців відбувалося через сканування паспортів спортсменів, сітка спортсменів, які боряться, виводилася на великі телевізори, для трансляції змагань в youtube автоматично передавалися субтитри.

За результатами Чемпіонату буде сформована збірна команда України, яка представлятиме державу на Чемпіонаті Європи, який відбудеться  в Молдові (08.06-18.06.23 м. Кишинів) та Чемпіонаті Світу, який пройде в Казахстані (24.08-03.09.23 м. Алмати).

Вітаємо спортсменів з вдалим виступом та бажаємо подальших спортивних перемог.

Олександр КОМАРЕВИЧ,
кафедра фізичного виховання


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування