Чемпіон України з боксу

З 16 квітня по 20 квітня 2024 року в м. Умань проходив Чемпіонат України з боксу серед студентів закладів вищої освіти. На ринзі міста Умань 139 атлетів з 53 університетів демонстрували майстерність та силу духу. Серед учасників 106 чоловіків та 33 жінки, що представляли 20 областей України.

Рівненська область була представлена спортсменами з двох закладів вищої освіти: Національний університет водного господарства та природокористування і Луганський медичний університет.

Студентську збірну з боксу на цих змаганнях представляли 2 студенти НУВГП. Боксер Максим Віднічук, майстер спорту з боксу, студент 1 курсу навчально-наукового інституту охорони здоровʼя та студентка 2 курсу навчально-наукового механічного інституту Сніжана Смолінська, яка має 1 дорослий розряд з боксу.

Перед виїздом на змагання спортсмени провели 10-ти денний збір без відриву від навчального процесу, тренування проходили 2 рази на день під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання, майстра спорту з боксу Володимира Сергійовича Старікова.

12 боксерів вагової категорії до 80 кг змагались на ринзі м. Умань за золоту медаль чемпіонату, серед яких був Максим Віднічук. Він провів 4 двобої, в кожному зумів здобути перемогу. Фінальний двобій Максим проводив проти призера дорослого чемпіонату України 2023 року з м. Дніпро, де роздільним рішенням суддів 3/2 зміг завоювати чемпіонський титул.

Бажаємо Максиму подальших перемог в квадраті рингу!

Дякуємо всім, хто у важкий час допоміг в організації тренувального процесу та сприяв виїзду збірної команди з боксу на змагання в м. Умань.

Окрема подяка Збройним силам України за можливість жити і тренуватися! Слава нації! Слава ЗСУ!

Володимир СТАРІКОВ,
кафедра фізичного виховання


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування