Архітектурний конкурс Steel Freedom 2021

27 листопада у місті Києві архітектурного конкурсу Steel Freedom 2021

З 2014 року День знань для наших студентів старших курсів – це традиційно і день старту конкурсу. Конкурсні завдання 2021 – це проекти громадських будівель, розташовані в столиці. Над ними працювали три команди студентів 3-6 курсів спеціальності «Архітектура та містобудування».

Цьогоріч конкурс став унікальним для нашої кафедри з кількох причин. Вперше до участі в конкурсі долучилися студенти третього курсу, які так само вперше сформували міжвузівську команду зі студентами Національного університету «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка».

Над завданням «Створення проекту бізнес-центру у м. Київ (замовник проекту – девелоперська компанія UDP та КАН Девелопмент)» на території найбільшого інноваційного парку Східної Європи UNIT.City. працювали дві команди, кураторкою яких стала канд. техн. наук, доцентка Наталія Лушнікова.

Це команда В-761 у складі Анастасії Дяк – студентки групи АМ-51м та команда B-395 у складі студенток групи АМ-31  Єлизавети Колеснікової та Анастасії Сокол, а також студенток НУ «Полтавська політехніка»  Олени Шевченко (група 402-А спеціальність 191 Архітектура та містобудування) та Анастасії Гаврилко (група 601-БПа, спеціальність 192 Будівництво та цивільна інженерія).  

Над створенням проекту культурного центру у м. Київ (Новий Поділ, вул. Набережно-Лугова), який має стати центром нового району на березі Дніпра (замовник проекту - Perfect Group та Riverside Development) працювала команда С-360 у складі наших студентів Максима Бренькача та Владислава Волинського (група АМ-51м) та Анни Самсель (група АМ-41).

Куратор команди – заслужений архітектор України, доцент кафедри архітектури та середовищного дизайну Микола Шолудько.

Раді повідомити, що проекти команд В-395 та В-761  стали півфіналістами конкурсу, а проект команди С-360 увійшов до десятки фіналістів у своїй категорії!

Під час фіналу конкурсу Максим, Анна та Владислав успішно презентували свій проект С-360 та вперше в історії участі наших студентів в конкурсі виграли приз  партнерів  - компанії Metipol - у профільній номінації «Найоригінальніше використання елементів зі сталі з полімерним покриттям при оформленні фасаду будівлі»!

Вітаємо усіх наших учасників та учасниць, а також кураторів, та дякуємо за чудову організацію конкурсу Українському центру сталевого будівництва.

Слід відзначити, що кожного року збільшується кількість команд-учасниць, а також рівень виконання та презентації поданих проектів: цього року це 84 проекти в двох категоріях. До півфіналу конкурсу увійшли проекти 74 команд, які й були представлені в фінальній експозиції: з них 44 в категорії «Бізнес-центр» та 30 –  в категорії «Культурний центр».

В кожній категорії журі визначило десятку фіналістів, які презентували свої проекти в рамках  Steel Freedom Architecture Festival 2021.

 

Запис виступів учасників конкурсу та журі можна переглянути за посиланням:

https://www.facebook.com/steelfreedom/videos/1332859310486261

Церемонія нагородження:

https://www.facebook.com/steelfreedom/videos/602926154354465

 

Галерею проектів конкурсу можна переглянути за посиланням:

https://steelfreedom.ua/ua/gallery_of_projects/

Фото Наталії Лушнікової  

Наталья ЛУШНІКОВА,
кафедра архітектури та середовищного дизайну


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування