"Антикорупційна програма НУВГП"

05 січня 2022 року проведено чергове онлайн-засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми у НУВГП.

Під час розгляду пункту першого порядку денного Комісія заслухала звіт начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції  Захарця А.Л. щодо моніторингу виконання в 2021 році «Антикорупційної програми Національного університету водного господарства та природокористування» та визнала проведену роботу задовільною.

В подальшому, на засіданні були обговорені результати перегляду ідентифікованих корупційних ризиків. Зокрема, з даного переліку були вилучені ризики, які з різних причин втратили актуальність, а саме щодо можливості незаконного втручання в роботу центру незалежного оцінювання, недоброчесності посадових осіб під час опрацювання запитів на публічну інформацію, звернень громадян тощо, а також ймовірності впливу зацікавлених осіб на представників університету в судових органах. Також понижено оцінку пріоритетності ризику щодо ймовірності впливу зацікавлених осіб на прийняття необґрунтованих рішень про надання в користування майна університету. Водночас, підвищено до середнього рівня оцінку пріоритетності ризику, який стосується ситуацій, пов’язаних з потенційним/реальним конфліктом інтересів.

Під кінець засідання Анатолій Леонідович довів до присутніх інформацію щодо причин підготовки проєкту нової редакції «Антикорупційної програми Національного університету водного господарства та природокористування» і результатів його обговорення в колективах. Після тривалої і конструктивної дискусії Комісією було прийнято рішення подати вказаний документ для схвалення Конференцією трудового колективу університету.  

Анатолій ЗАХАРЕЦЬ,
відділ з питань запобігання та виявлення корупції


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування