Антикорупційна програма НУВГП

Увага, терміни обговорення Антикорупційної програми НУВГП та подачі відповідних пропозицій до документу продовжено до 31 грудня 2022 року.

На виконання вказівки ректора Мошинського В.С. від 29 листопада 2021 року   в структурних підрозділах університету відбувається обговорення проекту нової редакції «Антикорупційної програми НУВГП».

З цією метою 13 і 14 грудня п.р. на засідання кафедр відповідно  суспільних дисциплін ННІ ЕМ і хімії та фізики ННІ АЗ був запрошений начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Захарець А.Л.

На початку своїх виступів Захарець А.Л. коротко зупинився на загальних положеннях документу та основних принципах побудови дієвої системи запобігання корупції в університеті та наголосив на важливості безпосередньої участі у вказаному процесі всіх учасників навчального процесу. На конкретних прикладах до присутніх були доведені основні проблемні питання, пов’язані з корупційними проявами в навчальному процесі та шляхи їх вирішення.

В розрізі пункту «інше» порядку денного зустрічей представнику відділу з питань запобігання та виявлення корупції були поставлені конкретні питання щодо проблем врегулювання потенційного/реального конфлікту інтересів та  незаконного одержання подарунків, на що присутні отримали кваліфіковані відповіді.

Крім цього, до присутніх доведено інформацію щодо продовження термінів обговорення Антикорупційної програми та подачі відповідних пропозицій  до неї до 31 грудня 2021 року через зміну дати проведення конференції трудового колективу НУВГП.

Анатолій ЗАХАРЕЦЬ,
відділ з питань запобігання та виявлення корупції


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування