Актуальні проблеми теорії і практики менеджменту в контексті євроінтеграції

XІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми теорії і практики менеджменту в контексті євроінтеграції» – знакова для ННІЕМ подія

Навчально-науковим інститутом економіки та менеджменту з ініціативи кафедри менеджменту в межах Фестивалю науки 12.05.2022 р. в комунікаторі «Hangouts Meet» було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми теорії і практики менеджменту в контексті євроінтеграції», що  актуалізується в умовах воєнного стану шляхом розгляду значної кількості питань, пов’язаних із жахливими подіями сьогодення.

З вітальним словом до учасників конференції звернулися: заступник Міністра з питань європейської інтеграції проф. Олексій Шкуратов, ректор НУВГП проф. Віктор Мошинський, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків проф. Наталія Савіна, директор ННІЕМ проф. Наталія Ковшун, президент Європейського інституту безперервної освіти доктор права Затко Йозеф (Словацька Республіка), професор кафедри маркетингу Університету Марії Кюрі-Склодовської проф. Агнєшка Кістер (Республіка Польща) та ін. Закордонними спікерами, передусім, було висловлено слова підтримки Україні в такий складний час.

До пленарного засідання, яке розпочав завідувач кафедри менеджменту проф. Леонід Кожушко, долучилися представники різних закладів вищої освіти Польщі та України. Проведення конференції супроводжувалося роботою трьох академічних платформ (секцій), зокрема таких, як: «Сучасні тренди менеджменту, маркетингу та публічного управління в контексті євроінтеграції»; «Економічний розвиток країн, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах глобалізації»; «Актуальні проблеми обліку, контролю, аналізу та фінансів в умовах інформаційного суспільства». Загальна кількість учасників конференції перевищила 150 осіб.

На завершення усім доповідачам було анонсовано надсилання сертифікатів в найближчій перспективі та видання електронного збірника тез. Щиро дякуємо науковій спільноті та здобувачам вищої освіти за проявлений інтерес, участь у науковій дискусії під час роботи академічних платформ. Наука не може бути осторонь війни, інтелектуальна та інформаційна діяльність нині на часі, як ніколи. Беручи участь у заходах такого рівня, ми, безперечно, наближаємо нашу перемогу.

 Ольга ПАВЕЛКО,
ННІЕМ


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування