Акредитація ОП Облік і оподаткування

Рішенням Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти акредитовано освітньо-професійну програму «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» другого (магістерського) рівня вищої освіти Національного університету водного господарства та природокористування.

Хочемо поділитися приємною новиною: строк дії сертифіката про акредитацію освітньої програми становить цілих 10 років, тобто до 1 липня 2033 року.

Щиро вітаємо гаранта освітньої програми Ольгу Осадчу, завідувача кафедри обліку і аудиту Наталію Позняковську, науково-педагогічних працівників, структурні підрозділи Національного університету водного господарства та природокористування і студентів із успішним проходженням акредитації та дякуємо за командну роботу, згуртованість та професіоналізм!

Такі результати дозволять продовжити підготовку висококваліфікованих фахівців з обліку і оподаткування, які користуються попитом на ринку праці на регіональному та всеукраїнському рівні, вмотивують як здобувачів вищої освіти, так і викладачів до нових здобутків, відкриють нові можливості на шляху до забезпечення якісної вищої освіти за європейськими стандартами.

Кафедра обліку і аудиту


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування