Студенти-маркетологи – призери Чемпіонатів України

У лютому 2024 року відбулася серія Чемпіонатів України з різних видів спорту, в яких активну участь взяли й студенти спеціальності 075 «Маркетинг» Навчально-наукового інституту економіки та менеджменту НУВГП.

Студентка 1 курсу, групи МАР-13 Катерина Єпік здобула дві бронзові медалі  на Чемпіонаті України із зимових видів спорту та Чемпіонаті України з фристайлу (акробатика) серед юніорів, які проходили 15-17 лютого 2024 р. в ТК «Буковель». Продемонструвавши свої вміння Катя гідно представила ДЮСШ №1 (м. Рівне) та наш університет. Єпік К. входить до складу Збірної України з фристайлу.

Студент 1 курсу, групи МАР-11 Максим Камінський здобув III призове місце у командній першості на Відкритому чемпіонаті України з кульової стрільби із пневматичної зброї серед спортсменів 2003 р.н. та молодших, який нещодавно проходив у Львові. Максим є вихованцем ДЮСШ № 4 (м. Рівне) і членом Збірної України зі стрільби кульової. 

Маркетинг обирають ті, хто не бояться ніяких перешкод. Наші спортсмени черговий раз підтвердили цей вислів. Вони вдало поєднують навчання зі спортом, надихаючи ровесників та викликаючи гордість у викладачів і тренерів.

Колектив кафедри маркетингу та студенти вітають фристайлістку Катерину Єпік та стрільця Максима Камінського з високими нагородами, бажають вдалих акробатичних виступів, влучних пострілів та високих призових місць!!! Пишаємося здобутками наших студентів!!!

Дякуємо Збройним Силам України, адже завдяки їм наші спортсмени мають змогу навчатися, тренуватися та завойовувати високі нагороди!

Зоя ТОЛЧАНОВА,
кафедра маркетингу


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування