Стратегічна сесія Альянсу Українських Університетів

Днями в Українському католицькому університеті (м.Львів) відбулась стратегічна сесія членів Альянсу Українських університетів, до якого входять власне УКУ, Київська школа економіки, Національний університет "Дніпровська Політехніка", Сумський державний університет, Київський національний університет імені Тараса Шевченка та наш рідний НУВГП.

Від Національного університету водного господарства та природокористування участь у заході взяли ректор Віктор Мошинський, проректор Андрій Подлевський та начальник відділу зв'язків з громадськістю Віталій Прокопець.

Сесія відбувалась протягом двох днів, які пройшли під прапором праці, обговорення, планування та проектування. Що цікаво - дискусії виникали вкрай рідко, альянс - це таки про єдність. В ході багатьох зустрічей, були прийняті рішення щодо юридичної долі Альянсу, сформовані управлінські органи, робочі групи за напрямками, спланований перший рік роботи Альянсу, а також обговорені перші реальні проєкти.

Ми навмисне не будемо згадувати деталі прийнятих рішень в цій статті, адже пророблена робота не вписується в об'єми однієї публікацї, тож з часом очікуйте цілий цикл на цю тему. З основного: варто відмітити єдність в цінностях та поглядах представників Альянсу, серед яких розвиток та переосмислення вищої освіти та науки в Україні, відбудова та розвиток нашої держави (не після перемоги, а вже), робота з громадами, суспільством, зокрема військовими, ветеранами, волонтерами. В цілому, усі цілі об'єднуються в трикутник освіта-наука-служіння.

Ми переконані, що майбутнє України і її людей нині лежить в руках кожного із нас. Університети-члени Альянсу готові брати на себе відповідальність за розвиток освіти і науки України і за дотримання усіх цінностей, які декларують.

Стежте за новинами на нашому сайті та у соціальних мережах аби дізнаватись щоразу більше. Збудуємо щасливе майбутнє разом!

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв'язків з громадськістю


 

Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування