НУВГП посів 42 сходинку в UniRank

НУВГП посів 42 місце серед 192 закладів вищої освіти у рейтингу  українських університетів 2024 року, який проводив портал UniRank .

UniRank  заснований у 2005 році, є провідним міжнародним порталом вищої освіти та пошуковою системою, що надає огляди та рейтинги понад 13 900 офіційно визнаних університетів та коледжів у 200 країнах.

Заклади вищої освіти, які досліджує UniRank,  мають відповідати  наступним вимогам: офіційно визнаними, ліцензованими  та/або акредитованими  національними або регіональними органами, такими як міністерства вищої освіти або визнаними урядом акредитаційними організаціям; офіційно ліцензовані або уповноважені присуджувати як мінімум трирічні ступені бакалавра (ступень бакалавра) та/або  післядипломної освіти (ступеня магістра та доктора); проводити курси вищої освіти в основному в  традиційному очному форматі навчання, що проводиться на місцях.

Методика рейтингування університетів базується  на основі  ексклюзивного рейтингу університетів UniRank, який включений до Обсерваторії академічного рейтингу та переваг  IREG.

Онлайн-рейтинг неакадемічних університетів публікується з травня 2005 року. З моменту свого створення методологія ранжирування періодично доопрацьовується задля більш  точних результатів  ранжування та/або адаптується до змін у  вебаналітиці.

Поточний рейтинг університетів UniRank   заснований на алгоритмі, що включає 4 об'єктивні та незалежні вебпоказники, витягнуті з 3 різних джерел вебаналітики: домени Majestic, що посилаються,  з мінімальним потоком довіри (55%); глобальний рейтинг Likeweb (35%), авторитет домену Moz (5%) та величний потік довіри (5%).

А ще  портал  рейтингує  університети за країнами, за мовами, за соціальними мережами.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування