Наш сайт - кращий в області

НУВГП – переможець конкурсу на кращий вебсайт закладу вищої освіти області

Відповідно до наказу РОДА  від  10.01.2024 року «Про підсумки обласного конкурсу на кращий вебсайт закладу вищої та фахової передвищої освіти у 2023 році»  колектив НУВГП був нагороджений Грамотою Департаменту освіти і науки РОДА  за  здобуте перше місце у конкурсі.

Друге місце посіли колективи  НУ «Острозька академія»  та Рівненського  державного гуманітарного  університету. На третьому місці – Міжнародний економіко-гуманітарний  університет ім. Степана Дем’янчука та  Рівненська медична  академія.

У категорії «Кращий вебсайт закладів фахової передвищої освіти»  на другій  сходинці опинився Рівненський автотранспортний  фаховий коледж НУВГП, а  колектив Березнівського лісотехнічного фахового коледжу  НУВГП – на третьому.

Всього у конкурсі взяли участь 13 закладів Рівненщини.

Крім того, за вагомий внесок у створення та адміністрування вебсайту НУВГП Грамотою ОДА  була нагороджена провідна фахівчиня із адміністрування сайтів  Вікторія Жуковська.

Цей конкурс  департамент  освіти і науки РОДА запровадив у 2021 році.

Мета конкурсу – удосконалити вебсайти закладів вищої та фахової передвищої освіти, впровадити у освітній процес нові зручні інструменти для взаємодії всіх його учасників:  студентів, викладацького складу, адміністрації закладу освіти, стимулювати ініціативи, привернути увагу до важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність ЗВО  засобами інтернету для забезпечення прозорості та протидії корупції у сфері освіти. А ще – розширювати освітнє інформаційне середовище, впроваджувати досвід використання інноваційних та інформаційно-комунікаційних технологій у роботі ЗВО.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування