Ідеятон Democracy Changers

В межах продовження тісної співпраці університету з YEP Accelerator,  днями  в «OPEN OFFICE» відбувся Ідеятон Democracy Changers. YEP  - це екосистема інноваційного підприємництва, що з 2016 надає молоді можливості реалізувати себе через підприємництво, інкубаційні та акселераційні програми, університетські курси та менторство.

Організатори події: YEP Accelerator, НУВГП та  данська організація Alliance of Democracies. Саме три міста України -  Рівне, Івано-Франківськ та Луцьк було обрано YEP для проведення відбіркових турів і подальшої  участі команд-переможців  у фіналі в Києві.

Ментори івенту: професор кафедри  правових природоохоронних дисциплін  Андрій Матвійчук, начальник відділу зв’язків із громадськістю Віталій Прокопець та начальниця центру інноваційної та грантової діяльності Віта Чабан.

Три  команди  з двох навчально-наукових інститутів – економіки та менеджменту й інституту права – впродовж дня генерувли свої унікальні рішення для розв’язання таких викликів демократії, як обмеження свободи слова, вплив соціальних медіа на демократію (дезінформація та маніпуляція громадською думкою) та низька політична участь громадян (виборчий та політичний процес). У підсумку, усі  команди  пройшли до  фінального пітчу, який восени відбудеться в Києві. Головний приз   Ідеятону Democracy Changers – поїздка  навесні 2025  року  на щорічний Копенгагенський саміт демократії (Данія), що  в наступному році відбудеться ввосьме у Royal Danish Playhouse.

Більше фото в Facebook

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування