Вітання з перемогою на Чемпіонаті Світу з Науки

Шановні колеги!

Ми щиро вітаємо Вас із переконливою перемогою на I Чемпіонаті Світу з Науки у Дубаї! Щиро бажаємо Вам подальших творчих перемог та здобутків! Саме Ви своїми перемогами утверджуєте незламну наукову міць України в Світі, популяризуєте на високому міжнародному рівні досягнення Вашого Університету, надихаєте своїм прикладом Ваших колег та талановиту молодь до нових наукових звершень! 

Ще раз вітаємо Вас із Перемогою та визнанням Ваших Наукових Досягнень на міжнародному рівні!

Зі щирою повагою Оргкомітет Чемпіонату!

За результатами змагань бронзовим призером серед технічних наук стала команда науковців НУВГП з науковою роботою «INCREASING THE EFFECTIVENESS OF SPRINKLER IRRIGATION BASED ON RESOURCE-SAVING MEASURES»: Приходько Наталії Володимирівни – к.т.н., доцента кафедри водної інженерії та водних технологій; Герасімова Євгенія Генріховича – д.т.н., професора, начальника науково-дослідної частини; Волка Павла Павловича – д.т.н., доцента, професора кафедри водної інженерії та водних технологій; Волк Любові Романівни – к.т.н., доцента, доцента кафедри гідротехнічного будівництва та гідравліки; Рокочинського Анатолія Миколайовича – д.т.н., професора, професора кафедри водної інженерії та водних технологій.

Чемпіонат Світу з Науки – це одна з наукових подій, що сприяє потраплянню закладів вищої освіти до міжнародних рейтингів університетів та інтеграції до міжнародного наукового й освітнього простору. У даних наукових змаганнях беруть участь науковці та викладачі різних країн світу, де їхні роботи оцінюють журі-експерти, серед яких присутні і Нобелівські лауреати.

У І Чемпіонаті Світу з Науки у Дубаї, який тривав із 7 по 21 серпня 2023 року, взяли участь 1236 учасників з 69 країн світу. Роботи було подано по 38 галузях науки. Нагороди здобули 360 вчених. У загальнокомандному заліку по країнах: 1 місце – Китай, 2 місце – США, 3 місце – ОАЕ, 4 місце – Індія, 5 місце – Франція, 6 місце – Велика Британія, 7 місце – Бразилія, 8 місце – Ізраїль, 9 місце – Україна, 10 місце – Австралія.

Результати I Чемпіонату Світу з Науки у Дубаї буде використано для міжнародних рейтингів університетів.

Наталія ПРИХОДЬКО,
кафедра водної інженерії та водних технологій


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування