Акредитація освітньо-наукової програми Агрономія підтвержена

За результатами акредитаційної експертизи, освітньо-наукова програма Агрономія, що реалізується в ННІАЗ отримала сертифікат про акредитацію від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Впродовж другого семестру 2021-2022 н.р. відбувалась процедура акредитації ОНП Агрономія третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 201 Агрономія галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство, ступінь вищої освіти: доктор філософії (PhD), яка реалізується в ННІАЗ на базі кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства та кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства.

Гарант освітньо-наукової програми - д.с.-г.н., професор Клименко Микола Олександрович разом із науково-педагогічними працівниками  та структурними підрозділами нашого університету, які задіяні в освітньому процесі за даною програмою пройшли всі етапи акредитаційного процесу та підтвердили спроможність підготовки докторів філософії за спеціальністю 201 Агрономія в активному дослідницькому середовищі, відповідно сучасних потреб ринку праці, на фоні дієвості системи організації та моніторингу якості вищої освіти в НУВГП.

Строк дії сертифіката про акредитацію освітньої програми 01.07.2027 р. дає право нашому закладу вищої освіти здійснювати підготовку висококваліфікованих науковців і науково-педагогічних кадрів у галузі агрономії шляхом здійснення експериментально-дослідницької діяльності і отримання нових наукових або практично спрямованих результатів, а також підготовки та захисту кваліфікаційної наукової роботи.

Вітаємо всіх причетних з успішним проходженням акредитації та запрошуємо бажаючих до вступу на навчання в аспірантурі за ОНП Агрономія!

Вся інформація про умови та терміни вступу тут.

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування