Підсумки проведення ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції

Підсумки проведення ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих вчених  «Актуальні проблеми обліково-аналітичного забезпечення суб’єктів господарювання в умовах сталого розвитку»

1 квітня 2021 року кафедрою обліку і аудиту вже вдруге було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Актуальні проблеми обліково-аналітичного забезпечення суб’єктів господарювання в умовах сталого розвитку».

Конференція відбулася в онлайн-форматі за допомогою комунікатора Hangouts Meet. Загальна кількість учасників, які приєдналися до онлайн зустрічі  – понад 40 осіб, в т.ч. адміністрація нашого університету – проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків, проф. Савіна Наталія, директор навчально-наукового інституту економіки та менеджменту, проф. Ковшун Наталія. Приємно відзначити участь «практиків» у роботі конференції: з вітальним словом до учасників звернувся колишній випускник нашого університету, начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Чуй Віталій, з цікавою доповіддю про особливості організації роботи в умовах карантину виступила директор філії Mindy Support Жовтобрюх Вікторія, активну наукову дискусію забезпечили завідувач сектору пресслужби Головного управління ДПС у Рівненській області Матвійчук Ірина, а також Головний державний інспектор даного сектору Тетяна Вакольчук.

Вперше у роботі конференції брали участь представники шкіл: учасники та переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України в Рівненській області: Сауш Поліна (Рівненський навчально-виховний комплекс № 2 «Школа-Ліцей»), Невірковець Катерина (Рівненська українська гімназія) та Яремчук Катерина (Рівненська гімназія «Гармонія»).

Для формування збірника тез матеріали подали 72 учасники, з них  5 учасників з Білорусі (Поліський державний університет, м. Пінськ),  42 представники інших вітчизняних закладів вищої освіти (зокрема, Київського національного торговельно-економічного університету, ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету, Полтавського державного аграрного університету, Луцького національного технічного університету та ін.).

Ще одним нововведенням в організації роботи цьогорічної конференції обліковців була її онлайн-трансляція в YouTube на каналі нашого університету, з якою навіть зараз можна ознайомитися за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=l-DkTgHsi20&ab_channel=NUWEE.

Тематика доповідей учасників стосувалася новітні викликів до бухгалтерського обліку, аудиту та контролю, сучасних проблем теорії і практики економічного аналізу, стану і можливих напрямів удосконалення системи оподаткування в Україні.

 

Кафедра обліку і аудиту

 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування