Ще один майданчик для гри в міні-футбол

Днями на території спортивного комплексу НУВГП відбулося урочисте відкриття майданчика для гри в міні-футбол  розміром 55*34 м. Реалізувати даний проект  вартістю понад 3 млн грн. вдалося завдяки співпраці університету з ТОВ «СТАНДАРТ ПАРТНЕРШІП».

Як зазначив завідувач кафедри фізичного виховання Богдан Зубрицький,  це вже не перше спільне  реалізоване партнерське досягнення, адже рік тому  було відкрито  оновлений  майданчик для гри в міні-футбол поряд.

В рамках угоди  майданчиком користуватимуться на паритетних умовах як наші студенти і викладачі, так і учні футбольної академії «Стандарт», засновником якої є Євген Донцов.

З вітальною промовою до присутніх звернувся ректор Віктор Мошинський, який  зазначив важливість залучення молоді до спорту і футболу  зокрема. А такий сучасний спортивний майданчик  неодмінно повинен привернути ще більший інтерес  до справжньої гри для чоловіків. Ця територія стане цікавим місцем  проведення часу і для городян.

На урочистому відкритті були присутні засновник футбольної академії «Стандарт» Євген Донцов,   начальник управління у справах молоді та спорту РОДА  Віталій Ліпський, голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов. Всі вони відмітили значимість даної спортивної споруди  не лише для університету та футбольної академії, а й для міста. А голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов вручив подарунки  – футбольні м’ячі командам  НУВГП та «Стандарт», які завершили урочистості  товариським матчем.

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування