Нова перемога наших студентів!

Команда Національного університету водного господарства та природокористування «Не журналісти» у складі Катерини Лівенди, Галини Ярмоліної, Сергія Чеховича та Ксенії Косюк здобула 2 місце на всеукраїнському конкурсі на найкращу програму діяльності для ГО  «Платформа студентської журналістики».

Дану громадську організацію було засновано 18 березня 2021 року за ініціативи студентів Навчально-наукового інституту філології та журналістики ТНУ імені В.І. Вернадського.
Конкурс відбувся у два етапи: відбірковий та захист презентацій онлайн. Метою конкурсу було обрати найкращу програму діяльності  на 1 рік, за якою  працюватиме   громадська організація. Захист відбувався англійською мовою.
У другому етапі конкурсу взяли участь наступні команди: «Journalisted» (м. Київ), «Смолоскип» (м. Київ), «WWW» (м. Київ), "#reallife " (м. Київ), «Не журналісти» (м. Рівне).
Наша команда гідно представила університет і виборола почесне друге місце. Важливо зазначити, що жоден зі студентів-учасників не є журналістом за спеціальністю, що власне і відображено у назві команди «Не журналісти». Журі конкурсу відмітило нетиповий погляд на журналістику та креативний підхід нашої команди. Трансляцію нагородження переможців можна переглянути за посиланням
Вітаємо команду з перемогою та бажаємо нових успіхів, професійних і не тільки!

Ксенія Косюк,
студентка 5 курсу, групи АМ-51М

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування