Перший захист дипломних робіт із спеціальності 126 Інформаційні системи та технології

22 червня 2021 року відбувся перший в НУВГП захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Інформаційні системи і технології»

, яка цьогоріч пройшла успішну акредитацію. Зважаючи на реалії сьогодення захист проходив у змішаній формі: частина дипломників представляли свої роботи онлайн, інші – в аудиторії. Всі подані роботи мали належну якість, а здобувачі виявили хороший рівень підготовки. Особливе зацікавлення і схвальні відгуки викликали роботи: Живого Ярослава «Платформа для розробки 3D-додатків» (керівник – доцент Гладка О. М.), в якій розроблено системну платформу для створення різноманітних інтерактивних графічних додатків; Наконечної Юлії «Інформаційна система підтримки функціонування студентських гуртожитків НУВГП» (керівник – доцент Волошин В. С.), в якій розроблено актуальну повнофункціональну інформаційну систему; Матвійчука Романа «Розробка та впровадження інформаційно-аналітичних систем у сферу готельного бізнесу» (керівник – ст. викл. Парфенюк О. В.) з дослідженням сучасних інформаційних технологій створення оптимізованих вебсайтів; Котвицького Олексія «Реалізація задач класифікації та прогнозування на платформі Python» (керівник – професор Грицюк П. М.), в якій розроблено програмний застосунок для класифікації стану безпеки людей у натовпі з використанням методів штучного інтелекту.

Бажаємо нашим ІТ-шникам щасливої долі, успішної кар'єри та високої зарплати! І не забувати, що ІТ-шник повинен вчитися все життя …

Гладка Олена,
кафедра комп'ютерних технологій та економічної кібернетики 

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування