Підведення підсумків Фестивалю Науки

17 червня 2021 року відбулося засідання організаційного комітету щодо підсумків Фестивалю науки НУВГП-2021 та вироблення пропозицій та рекомендацій з проведення Фестивалю науки НУВГП-2022.

Місцева та обласна влада активно долучається до проведення наукових заходів в університеті, підтримує молодих науковців та щорічно відзначає науковців нагородами до Дня науки в Україні. Цьогоріч було нагороджено науковців НУВГП Почесними грамотами управління освіти і науки ОДА, обласної ради та сертифікатами лауреатів обласної премії ОДА.

Проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Наталія Савіна урочисто вручила нагороди науковцям навчально-наукових інститутів НУВГП та побажала подальших вагомих здобутків і звершень.

Віта Чабан, завідувач сектору інноваційної діяльності та трансферу технологій, представила увазі присутніх презентаційний звіт щодо організації та підсумків Фестивалю науки-2021 в НУВГП. А це близько 75 заходів, серед яких міжнародні і всеукраїнські конференції, кругли столи, семінари, конкурси тощо.

Як особливість Фестивалю науки цього року хочеться відмітити тісні взаємозв’язки між ННІ та структурними підрозділами, що сприяли ефективному та результативному процесу святкувань.

Учасники засідання затвердили логотип фестивалю й обговорили перспективні плани на майбутнє щодо популяризації науки та збільшення кількості й різноманітності заходів в межах святкування Фестивалю науки.

Висловлюємо вдячність науковій спільноті НУВГП за проявлену активність у проведенні Фестивалю науки та кожному науковцю зокрема.

Оргкомітет

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування