Міжнародна перемога студентів за спеціальністю 201 «Агрономія»

Диплом III ступеня вибороли спільно студентка НУВГП спеціальності 201 «Агрономія» Гілевич Анастасія та студентка Білоруського державного технологічного університету спеціальності «Біотехнології» Лукашевич Стефанія за результатами ІІ туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія».

8 червня 2021 р. відбулася підсумкова науково-практична конференція другого етапу ІІ туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія», на базі Миколаївського національного аграрного університету.  На першому етапі ІІ туру конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх на засіданнях, які проходили 17-18 травня 2021 р. Було подано 54 роботи з українських та закордонних закладів вищої освіти, таких країн як: Індія, Польща, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан, Білорусь, Молдова. Було визначено 14 фіналістів, які запрошені до участі у другому етапі ІІ туру конкурсу. Серед яких науково-дослідницька робота студентки 2 курсу, групи АГР-21, ННіАЗ, Гілевич Анастасії і студентки Білоруського технологічного університету Лукашевич Стефанії. Наукові керівники роботи:  к.с.-г.н., зав. кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства Колесник Т.М., к.с.-г.н., ст. викл. Кучерова А.В.

Спільні українсько-білоруські дослідження з теми: «Алелопатична активність зеленних культур як маркер оптимізації полікультури із Lactuca sativa в системі аквапоніки» було виконане в рамках грантового проекту TENOR у  2018-2019 р. р. На базі Національного університету водного господарства та природокористування в лабораторії циклічних водних агроекосистем (аквапоніки, гідропоніки, біопоніки), яка знаходиться в ауд. 201-а.

Вітаємо переможців та їх наставників і бажаємо  натхнення для подальшої наукової діяльності, нових відкриттів та неперевершених наукових звершень!

Колесник Тетяна,
кафедра агрохімії, ґрунтознавства та землеробства

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування