Візит делегації ДонНУЕТ

16 червня 2021 року Національний університет водного господарства та природокористування відвідала делегація представників Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

Візит відбувся в межах реалізації проєкту Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що фінансується Європейським Союзом.

До складу делегації увійшли виконуюча обов’язки ректора університету Оксана Чернега, перший проректор Радіон Никифоров та проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних звʼязків та розвитку Тетяна Кожухова.

В межах візиту відбулась зустріч з виконуючим обов’язки ректора Віктором Мошинським, проректорами Олегом Лагоднюком, Наталією Савіною та Валерієм Сорокою.

Делегати зустрілися з директором Наукової бібліотеки Аллою Кривою, директором навчально-наукового центру незалежного оцінювання (ННЦНО) Федором Швецем, директором інформаційно-обчислювального центру (ІОЦ) Віталієм Назаруком, начальником відділу інформаційних технологій вищезгаданого центру Олександром Хоменчуком, директором Центру міжнародного співробітництва та освіти Ігорем Тимощуком і начальником відділу міжнародних зв’язків Леонідом Бадинським, поспілкувалися з представниками навчально-методичного відділу.

Метою зустрічі став обмін досвідом між університетами щодо оновлення освітніх програм відповідно до потреб громади, удосконалення системи менеджменту якості, налагодження та зміцнення співпраці.

Гості представили свій заклад, заснований у 1920 році. У 2014 році університет було переміщено з Донецька до Кривого Рогу. ДонНУЕТ є багатогалузевим закладом вищої освіти, що провадить освітню діяльність за всіма ступенями вищої освіти, здійснює фундаментальні та прикладні наукові дослідження, є провідним науковим і методичним центром, який забезпечує здобуття особами вищої освіти з урахуванням їхніх покликань, інтересів та здібностей, сприяє поширенню наукових знань та здійснює культурно-просвітницьку діяльність.

Наголошу, що Оксана Чернега та Радіон Никифоров були в квітні-травні поточного року слухачами Школи лідерства НУВГП, що проводилась для співробітників переміщених закладів вищої освіти України за підтримки Програми імені Фулбрайта та сприяння Представництва Інституту міжнародної освіти в Україні. Віктор Мошинський вручив їм Сертифікати про підвищення кваліфікації в Школі лідерства НУВГП.

За результатами зустрічі сторони домовилися про співпрацю та окреслили вектори спільної роботи у сфері освіти і науки.

Костюкова Тамара,
заступник завідувача навчально-методичного відділу

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування