Підсумки університетського конкурсу «Наука очима молоді»

Кінець навчального року – час підведення підсумків.

Університетський конкурс «Наука очима молоді» вже став традиційним етапом представлення  результатів наукових досліджень творчо налаштованих студентів університету за навчальний рік та визначення найкращих з них.

До участі у цьогорічному конкурсі було подано 43 роботи. Найбільш активними виявилися студенти ННІАЗ (18 робіт), ННІЕМ  (12 робіт) та ННІП (6 робіт).

Різноплановість проведених досліджень, пошук шляхів вирішення досить актуальних та непростих проблем, що стоять сьогодні перед суспільством, практична спрямованість отриманих результатів – так в цілому можна охарактеризувати студентські роботи, подані для участі у конкурсі.

Слід відмітити, що багато цікавих та ґрунтовних досліджень було проведено студентами на прикладі Рівненської області. Серед них: пожвавлення туристичної галузі області шляхом використання нематеріальної культурної спадщини, проблеми водних біоресурсів, технології очищення стічних вод, оцінка токсичності донних відкладів річок Рівненщини, оцінка та збереження природно-заповідного фонду області. Приємно, що студенти не стоять осторонь проблем рідного краю, а разом з науковими наставниками пропонують можливі варіанти покращення ситуації та вирішення найбільш важливих питань.

Широкий спектр важливих економічних питань  досліджували студенти-економісти. Це і розвиток підприємництва в країні, підвищення його інноваційної активності,  підходи в публічному адмініструванні  при економічній оцінці екосистемних  функцій лісів, реалії жіночого підприємництва в Україні, управління брендом логістичного підприємства та інші. Своє бачення у вирішенні  питань трансплантології, опіки та піклування в Україні,  врегулювання раціонального використання та охорони схилових земель у правовому полі представили студенти ННІП.

За результатами роботи конкурсних комісій ННІ було визначено 14 переможців конкурсу (наказ № 369  від 16.06.2021 р.).

Щиро вітаємо преможців та їхніх наукових керівників! Бажаємо подальших успіхів та вагомих здобутків на науковій ниві!

Мороз Олена,
сектор наукової роботи студентів

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування