Зустріч з ректором

Для студентів дуже важливо бути почутими, оскільки прогресивне та креативне мислення молодого покоління допомагає удосконалювати життя університету

, застосовуючи сучасні технології та різноманітні підходи до навчального процесу. Саме тому, уже за традицією, проходять зустрічі студентського активу із ректором Віктором Степановичем Мошинським у форматі відкритого діалогу. Одна із таких зустрічей відбулася 11 червня в «Open Office» із представниками студентських організацій НУВГП.

Передусім студентів цікавили питання, які стосуються навчання в умовах пандемії COVID-19, процедури нарахування стипендії та складання рейтингу успішності. Також студенти цікавилися водопостачанням в гуртожитках, можливостями для студентської мобільності та вдосконаленням механізму оцінювання. Кожен міг поставити цікаві для нього питання, які в результаті знайшли свої відповіді, в тому числі у формі конкретних доручень від ректора відповідним структурним підрозділам задля удосконалення системи навчання та забезпечення належних умов проживання у гуртожитках.

Ректор приділив час стратегічним планам, зокрема ідеям нових проектів, грантових заявок, баченню перспективи розвитку студентських організацій в структурі університету, та закцентував увагу на кар’єрних можливостях, що дає НУВГП студентам та випускникам у співпраці з місцевими підприємцями. Крім того, було поінформовано студентів, що з 1 вересня планується початок навчання у звичайному аудиторному форматі. Упродовж зустрічі ректор також розповів про ремонтні роботи, які передбачаються у корпусах університету та гуртожитках.

Віктор Степанович наостанок побажав успіхів і мотивації студентським організаціям для подальшої їх роботи і попросив із розумінням ставитися один до одного у цей непростий період. Загалом діалог пройшов у неформальній та дружній атмосфері. Наступну зустріч в подібному форматі запланували на вересень.

Ректор Віктор Степанович Мошинський відкритий до співпраці та питань студентів через електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. З питань діяльності студентських організацій можна звертатися до начальника Центру розвитку студентства Андрія Вадимовича Кравчука (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). 

Середюк Ольга,
студентка ННІЕМ

Більше фото у  

 

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування