Підсумки семирічної роботи проректорів підбито

Відбулося чергове засідання ректорату. Проте основна мета  цього  зібрання  була далеко не пересічною. Члени ректорату  зібралися аби заслухати звіти проректорів НУВГП про їх  роботу на відповідних посадах впродовж семи років.

Першим присутні заслухали звіт проректора з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи Олександра Дмитренка. Зокрема, Олександр Олександрович розповів про зміни в матеріально-технічній базі університету, основні роботи,  які виконувалися працівниками ЗВО  та підрядними організаціями, провів аналіз діяльності баз практики та відпочинку, підпорядкованих підрозділів,  зазначив фінансові витрати під час виконання дорученого йому напрямку роботи.

Наступним про свою діяльність впродовж семи років звітувався  проректор  з  науково-педагогічної та навчальної роботи Валерій Сорока. Валерій Степанович наголосив на основних віхах діяльності: Проєкті енергоефективності "ВИЩА ОСВІТА"; створенні Центру енергоефективності;  організації  та проведенні форумів; організації  та керівництві навчального процесу (у тому числі в умовах пандемії);  моніторингу  та  контролі  за його якістю; підвищенні кваліфікації тощо.

Далі прозвітувалася проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Наталія Савіна. Доповідь Наталії Борисівни  була побудована на напрямках і результатах наукової та міжнародної діяльності. Так, Наталія Савіна  говорила про  науково-дослідну роботу, напрямки, результати і обсяги фінансування; публікаційну активність;  додаткові джерела фінансування НДР; наукове визнання: державні премії, стипендії тощо; інноваційну активність; винахідництво; конкурси; стартапи; виставки; популяризацію результатів інноваційної та науково-технічної діяльності; грантову діяльність; аспірантуру та докторантуру; студентську наукову роботу; міжнародне співробітництво та  інтернаціоналізацію освіти; підготовку фахівців для зарубіжних країн.

 Проректор з науково-педагогічної, методичної  та виховної роботи Олег Лагоднюк  розповів про зміни в університеті, які відбулися під час його керівництва за даними напрямками. Зокрема, Олег Анатолійович  зазначив стратегію університету; нові традиції у НУВГП; інформаційну політику; говорив про бренд  закладу  та основні візуальні інструменти; Соціальний звіт; Центр незалежного оцінювання; платформу Moodle та сервіс Unichek. Окрім того, Олег Лагоднюк відмітив зміни й у навчально-методичній роботі: цифровий репозиторій; платформу  силабусів; Wikiситет; інструмент «Журнал»; I-Doc; Help Desk; систему бухобліку IC Pro; платформу «Експертум»; Школу лідерства.

Присутні члени ректорату одноголосно схвалили роботу проректорів та визнали її задовільною. Ректор Віктор Мошинський  зробив свої коментарі до роботи кожного проректора та дав настанови щодо  майбутніх векторів  їх діяльності.  

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Детальніше ознайомитись зі звітами проректорів можна за посиланнями: 

Олег Лагоднюк

Наталія Савіна

Валерій Сорока

Олександр Дмитренко

 

Більше фото у  

 

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування