Наша студентка на фестивалі в Любліні

Зараз у Любліні завершується  фестиваль «Схід культури – інші звучання». Це перший фестиваль у рамках проєкту “INTERCULTURE 5S: Міжнародна волонтерська діяльність для солідарності в сфері розвитку міст”.

Національний університет водного господарства та природокористування вже третій рік є партнером цього проєкту.

У зв’язку з епідемією проєкт був заморожений на рік. Проте цьогоріч волонтери попри всі карантинні труднощі мають можливість долучитися до волонтерської програми.

Тож волонтерами-учасниками стали 9 осіб з різних міст України: Рівного, Луцька, Вінниці, Івано-Франківська, Запоріжжя, Харкова.

Приємно відзначити, що наша студентка Надія Радчук  Кафедра державного управління, документознавства та ІД НУВГП  пройшла конкурсний відбір і має нагоду здобути волонтерський досвід на міжнародному фестивалі.

Музичний фестиваль «Схід культури - інші звучання» - це чотириденний фестиваль, що проходить у Любліні, починаючи з 2008 року. Його програма передбачає презентацію музики на межі різних жанрів, традицій та культурних впливів - від панк-року, джазу, електро аж до етнічної музики та регі. Також фестиваль включає виставки, покази фільмів, літературні прем’єри, зустрічі, презентації компаній звукозапису, дискусії, майстер-класи та модуль практичних занять для дітей.

 Але волонтерська програма - це не лише фестиваль. Це три тижні незабутніх вражень! Упродовж цього часу волонтери проходять навчання, знайомляться з особливостями праці Міського відділу культури, відвідують Центр культури в Любліні, зустрічаються з командою Warsztatów Kultury - головним організатором фестивалю, а також насолоджуються екскурсіями та надихаються старенькими вуличками міста.

Фестиваль завершується, волонтери вже сумують за один одним та Любліном, а ми готуємось до наступних відборів та поїздок.

Олена Кравчук,
координатор проєкту «INTERCULTURE 5S» в Україні

Читайте нас також: 

                

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування