НУВГП на Батьківському Форумі

«Живи, навчайся та працюй у Рівному» - саме під таким гаслом 30 травня в парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, а також в Міському будинку культури відбувся перший Батьківський Форум.

Форум мав три тематичні блоки, що стосувались батьків дошкільнят, школярів та випускників. Наш університет був представлений у третьому блоці, де зі сцени до присутніх з виступом звернувся наш ректор Віктор Мошинський. Віктор Степанович розповів про найцікавіші проекти що стосуються як формальної, так і неформальної освіти, які працюють в НУВГП.

Також наш університет мав своє представлення і в виставковій зоні форуму. Мали свої столи та палатки усі навчально-наукові інститути, приймальна комісія, підготовче відділення, відділ професійного та кар’єрного розвитку, центр неформальної освіти та інноваційний підрозділ «Інжинірингова лабораторія Ноосфера». Усі бажаючі змогли дізнатись про особливості цьогорічної вступної кампанії, цікавинки з навчання на різних освітніх програмах, зробити фото в різних фотозонах, а також взяти участь у безпрограшній лотереї та виграти цінні подарунки.

Національний університет водного господарства та природокористування висловлює також подяку організаторам заходу та усім партнерам що долучились до його проведення.

Віталій Прокопець,
відділ зв’язків з громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування