Проведення IV Міжнародної наукової конференції «Фізичне виховання та управління безпекою»

15 травня 2021 року в онлайн-форматі

відбулася міжнародна конференція «Фізичне виховання та управління безпекою=Kultura fizyczna i zarządzanie bezpieczeństwem». Конференція була приурочена Дню науки і Дню Європи в Україні.

Основними організаторами конференції були Академія фізичного виховання і спорту ім. Є. Снядецького в Гданську та Навчально-науковий інститут охорони здоров’я НУВГП. В роботі конференції також брали участь науковці України, зокрема Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини, Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського, Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка, Класичного приватного університету м. Запоріжжя, та Польщі – Вищої професійної школи в Вальчу, Вищої школи прикладної інформатики та управління Польської Академії наук, Поморської вищої школи в Старогарді Гданськім. Конференція проходила під патронатом Бурмістра Картуз – столиці Кашуб, Картузького центру культури, Наукового товариства в Грудзьондзу.

Модераторами конференції були професор Даріуш Скальскі та професор Ігор Григус. Спочатку було пленарне засідання, на якому з доповіддю на тему «Фізична активність в програмах реабілітації осіб із кардіореспіраторними захворюваннями=Aktywność fizyczna w programach fizjoterapii osób z chorobami układu krążenia i układu oddechowego» виступив д.мед.н., проф. Ігор Григус. Потім були два секційні засідання. На секції з доповіддю на тему «Масаж як засіб відновлення» виступила д.фіз.вих., проф. Наталія Нестерчук.

Наприкінці відбулося вручення сертифікатів учасникам конференції електронною поштою.

Григус Ігор,
Інституту охорони здоров'я

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування