НУВГП відзначив Тиждень Європи 2021

Вже 14 рік поспіль Центр міжнародного співробітництва та освіти у співпраці з кафедрою іноземних мов, Науковою бібліотекою та музеєм історії НУВГП відзначає Тиждень Європи у стінах НУВГП, який приурочений вшануванню міжнародного Дня Європи.

У зв’язку з карантином у Національному університеті водного господарства та природокористування низка різних заходів, приурочених до Тижня Європи – 2021, відбулася в онлайн-форматі.

11 травня проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Наталія Борисівна Савіна урочисто відкрила «Тиждень Європи 2021», звернувшись до всіх учасників онлайн-зустрічі з вітальним словом підкреслюючи, що основна наша діяльність зосереджена в сфері налагодження та підтримки освітніх, культурних, ділових та дружніх стосунків з міжнародними університетами, науково-дослідницькими організаціями, фондами та підприємствами задля спільної цілі – добробуту України, підвищення кваліфікації наших працівників, перейняття європейського досвіду нашими студентами та впровадження здобутих знань та навиків на благо нашої держави.

«Сучасні тенденції розвитку лінгвістики та лінгводидактики» обговорили на II Всеукраїнській науково-практичній конференції,  яка відбулася на базі кафедри іноземних мов. З вітальним словом до учасників звернулася завідувач кафедри Купчик Лариса Євгенівна.

До святкування Тижня Європи долучилися також іноземні студенти та слухачі підготовчого відділення, які зняли відеоролики на теми «Чому Україна – це Європа. Іноземці про Україну» та «Демократичний шлях розвитку рідної країни», де поділилися своїми поглядами щодо європейських цінностей.

Наукова бібліотека НУВГП представила розширену виставку книг «Роль НАТО у підтримці  міжнародної безпеки» .

Музей історії НУВГП відкрив свої двері для іноземних студентів, завідувачка музею Єва Олександрівна Філіпович провела екскурсію на тему «Знайомство з історичним минулим НУВГП в контексті європейської освіти», а також в рамках Тижня Європи провела прямі трансляції з фестивалю тюльпанів у «Волинській Голландії» (с. Свидники, Волинська обл.).

Було проведено в онлайн-режимі презентацію стипендіальних Програм імені Фулбрайта для учасників освітнього процесу НУВГП за підтримки офісу ім. Фулбрайта у Києві, доповідач – Олена  Ілясевич.

Провідний фахівець з питань академічного обміну ВМЗ Романюк Оксана Юріївна провела розширену онлайн-презентацію на тему «Можливості академічної мобільності для студентів НУВГП за кордоном».

Також цього року у рамках Тижня Європи в НУВГП Центр міжнародного співробітництва та освіти організовував онлайн-фотоконкурс «Моя Європа 2021», у якому брали участь працівники, співробітники та студенти університету.

Цього року у фотоконкурсі взяли участь 90 фоторобіт, які були розміщені на сторінці Центру міжнародного співробітництва та освіти у фейсбуці, де протягом двох тижнів всі бажаючі могли проголосувати за ту роботу, яка їм найбільше до вподоби.

 12 травня о 12 год. було припинено голосування за фотороботи, і лічильна комісія у складі Андрія Кравчука, начальника Центру розвитку студентства, Володимира Шлапака, голови студентського профкому, Леоніда Бадинського, начальника відділу міжнародних зв’язків, та Вікторії Свиріпи, провідного фахівця з інформаційного забезпечення ВМЗ, методом підрахунку голосів обрала трьох переможців, які вибороли призові місця.

Переможцями 14 фотоконкурсу «Моя Європа 2021» стали:

1 місце - Оксана ТЕРЕЩУК, студентка 4 курсу ННІЕМ спеціальності «Облік і оподаткування»  за фотороботу «Долина, де спочивають мрії»;

2 місце - Владислав ЩЕПКОВСЬКИЙ, студент 4 курсу ННІАКОТ спеціальності «Комп’ютерна інженерія»  за фотороботу «Леон»;

3 місце - Назар ВАСИЛЬЧУК, викладач ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» за фотороботу «Рівне - День - Ніч».

Всі переможці та учасники фотоконкурсу отримали дипломи, подяки та подарунки.

Метою всіх проведених заходів є участь університету в процесі інтеграції нашої держави до європейської єдності. Ми впродовж років плідно працюємо у цьому напрямку і будемо продовжувати й надалі підтримувати високий рівень освіти та бути конкурентоспроможним університетом не лише серед українських ЗВО, а й на європейській освітній арені.

Дякуємо всім, хто долучився до наших заходів!

Вікторія Свиріпа,
провідний фахівець з інформаційного забезпечення
відділу міжнародних зв’язків 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування