Можливості академічної мобільності для студентів НУВГП за кордоном

12 та 14 травня 2021 року в рамках проведення «Тижня Європи в НУВГП – 2021» були поведені онлайн-презентації про можливості академічної мобільності за кордоном для учасників освітнього процесу.

12 травня асистент програми Фулбрайт, Олена Іллясевич, розповіла про програми імені Фулбрайта та щорічні конкурси для українських науковців, викладачів, спеціалістів, студентів та випускників ЗВО. Крім того, було детальніше повідомлено про Fulbright Graduate Student Program – навчання в університеті США від одного до двох років  для здобуття ступеня магістра, Fulbright Research and Development Program – проведення досліджень в університеті США тривалістю від шести до дев’яти місяців, а також про Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program – стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/ коледжах США тривалістю дев’ять місяців.

14 травня року провідний фахівець з питань академічного обміну, Романюк Оксана провела онлайн-презентацію для студентів на тему «Можливості академічної мобільності для студентів НУВГП за кордоном», де детально розповіла про партнерів з якими працює НУВГП та програми, які дозволяють оформити стажування, практики чи навчання. Зокрема, ще раз наголосили про можливості Erasmus+, а також програми «Подвійний диплом», яка дозволяє студентам одночасно отримати два дипломи: українського державного та європейського зразка одного із запропонованих закордонних партнерських вищих навчальних закладів за спільною освітньою програмою.

Також Центр міжнародного співробітництва та освіти допомагає у виборі та подачі документів для оформлення закордонних практик та стажувань, відповідно до сфери ваших професійно-навчальних інтересів. Крім того, було повідомлено про інші міжнародні програми, у яких студенти можуть брати участь.

Вікторія Свиріпа,
провідний фахівець з інформаційного забезпечення
відділу міжнародних зв’язків

 

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування