«Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки»

У нашому університеті триває Фестиваль науки.

Так, 13-14 травня 2021 року Радою молодих вчених Національного університету водного господарства та природокористування за підтримки Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію молодих науковців, аспірантів і здобувачів вищої освіти «Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки».

До участі у конференції запрошувалися здобувачі вищої освіти та молоді вчені України і зарубіжжя з метою обміну досвідом, популяризації науки та розвитку культури інновацій серед молоді. Зважаючи на карантинні обмеження, вже другий рік поспіль конференція відбувається в онлайн-форматі за допомогою комунікатора Hangouts Meet з прямою трансляцією на платформі YouTube (відео за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=tkkDkDiXYy0). 

Відкрила онлайн-засідання вступним словом проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків, професор Савіна Наталія Борисівна. З вітанням учасників конференції також виступила голова ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, професор Ващук Олеся Петрівна.

Учасниками онлайн-зустрічі були представники вітчизняних та закордонних закладів вищої освіти: Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Вінницького національного технічного університету, Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного університету «Чернігівська політехніка», Університету штучного інтелекту та цифровізації, Рівненського інституту Університету «Україна»,  Західноукраїнського національного університету, Lublin University of Technology, а також представники виробничих структур та організацій: НДІ ПВ «УКРВОДОКАНАЛПРОЕКТ», Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області та інші.

Цікавим моментом у проведенні онлайн-засідання стала демонстрація жартівливого ролика, підготовленого членами Ради молодих вчених нашого університету спільно з проректором з наукової роботи та міжнародних зв’язків, професором Савіною Наталією Борисівною, який демонстрував особливості роботи молодих науковців при організації конференції в умовах карантину.

Враховуючи міждисциплінарний характер конференції, тематика доповідей була досить різноплановою. Виступи учасників стосувалися актуальних питань функціонування освіти, науки і суспільства у сучасних складних соціально-економічних умовах. Детально з програмою онлайн-засідання конференції можна ознайомитися у додатку.

За результатами конференції буде сформовано збірник матеріалів, до якого увійдуть понад 140 тез від близько 300 учасників.

Організаційний комітет щиро дякує усім учасникам за участь та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю!!!

 Рада молодих вчених НУВГП

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування