Студенти про актуальні напрями науки

Вже 5 років поспіль в рамках святкування Фестивалю науки в університеті проводиться круглий стіл «Актуальні напрями студентської науки»

, на якому студенти всіх навчально-наукових інститутів мають можливість представити результати своїх наукових досліджень. Цьогорічний круглий стіл відбувся в онлайн форматі 12 травня 2021 року за підтримки наукових наставників студентів-науковців.

І хоча студентська наука – це перша спроба своїх сил у вирішенні реальних практичних питань студентами, але круглий стіл показав всю різноплановість тематик, що цікавлять творчу молодь, нестандартні підходи та ідеї щодо вирішення серйозних проблем.

Так, студент 3 курсу ННІВГП Драганчук Артем ознайомив присутніх з пропозицією вирішення проблеми забруднення та оздоровлення басейну р. Устя шляхом облаштування реакційно-фільтраційних бар’єрів і пляжів з місцевих кварц-глауконітових пісків.

Також вразила своєю актуальністю доповідь Гілевич Анастасії, студентки 2 курсу ННІАЗ «Використання ефекту алелопатичних взаємодій між зеленими культурами для оптимізації полікультурних насаджень в системі аквапоніки». Із захопленням були почуті доповіді, які стосувалися застосування штучного інтелекту, основних напрямків екологізації зрошуваного землеробства, сучасних систем теплозабезпечення будинків, питання створення правового забезпечення освітнього середовища від булінгу та насильства, питання про репродуктивний ресурс молоді. В обговоренні викладачі університету також взяли активну участь.

Представлені студентами питання та проблеми є актуальними в наш час як на рівні нашого університету, міста, так і держави загалом. Бажаємо всім учасникам успіхів у всіх починаннях та реалізації планів, задумів та ідей! Щиро надіємось, що і в наступні роки ще більше студентів долучиться до даного заходу.

 Сектор наукової роботи студентів

 

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування