Великодні паски для бійців ООС

Вже сьомий рік поспіль університет  організовує акцію «Великодні паски для бійців».

Як розповіла завідувачка кафедри обліку і аудиту Наталія Позняковська – співорганізатор заходу,  до  акції долучилися   викладачі, працівники та студенти НУВГП. Понад  200 пасок було передано для воїнів, які перебувають в АТО/ООС (131 та 130 ОРБ, а також Дубенської військової частини). Окрім того, Центр супроводу освіти військовослужбовців  НУВГП також відправив паски у військові підрозділи, де несуть службу наші студенти. Варто відзначити, що не тільки студенти-військовослужбовці отримали можливість скуштувати смачний великодній хліб, а й наші випускники, які також зараз перебувають на території  ООС.

Прочитав молитву, освятив пасхальні смаколики для захисників та  привітав усіх з Великоднем  головний  капелан Рівненської області, протоієрей Тарас Климович. Окрім того,  Тарас Климович  звернув увагу на  значимість  такої традиції:  ділитися   у Христове  Воскресіння   великодніми кошиками з   нужденними, безпритульними  та військовослужбовцями.  Адже  духовна підтримка є дуже важливою для українських військових, що виборюють  мир на нашій землі.  До слова,  на освяченні були присутні   випускники НУВГП, які на даний час перебувають у територіальній обороні Рівненщини.

Звернувся до присутніх зі словами подяки за участь в акції і очільник закладу Віктор Мошинський.

 «Христос воскрес! Воістину воскрес!» –  ці слова у день Великого  свята перемоги життя над смертю лунали і для військовослужбовців, що перебувають на території ООС. Адже кожен з них, переживаючи війну,  по-новому  переживає і воскресіння, усвідомлюючи, що душі наших військовослужбовців, які загинули,  воскресають для життя вічного.

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

 

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування