Відзначення «Тижня Європи 2021» в НУВГП

11 травня 2021 року відбулося урочисте онлайн відкриття Тижня Європи 2021 в НУВГП. Для нашого університету вже стало доброю традицією відзначати це свято, адже воно дає нам можливість трішки більше дізнатися про Європу та відчути себе частинкою європейської спільноти.

День Європи – свято держав-членів Європейського Союзу та Європейського Співтовариства, яке щороку відзначається 9 травня.

Вже 14 років поспіль в рамках «Тижня Європи» у Національному університеті водного господарства та природокористування відбуваються заходи, організовані Центром міжнародного співробітництва та освіти, кафедрою іноземних мов, Науковою бібліотекою та музеєм історії університету.

З вітальним словом до всіх учасників звернулася проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків - Савіна Наталія Борисівна, підкреслюючи, що основна наша діяльність зосереджена в сфері налагодження та підтримки освітніх, культурних, ділових та дружніх стосунків з міжнародними університетами, науково-дослідницькими організаціями, фондами та підприємствами задля спільної цілі - добробуту України, підвищення кваліфікації наших працівників, перейняття європейського досвіду нашими студентами та впровадження здобутих знань та навиків на благо нашої держави.

Метою всіх цих запланованих заходів є участь університету в процесі інтеграції нашої держави до європейської єдності. Ми на протязі років плідно працюємо у цьому напрямку і будемо продовжувати й надалі підтримувати високий рівень освіти та бути конкурентоспроможним університетом не лише серед українських ЗВО, а й на європейській освітній арені.

Не дивлячись на складну ситуацію, яка склалася у зв’язку з пандемією, Центр міжнародного співробітництва та освіти вирішив не зраджувати прекрасній традиції проведення фотоконкурсу «Моя Європа 2021». Цього року у фотоконкурсі беруть участь 90 робіт студентів, викладачів та працівників університету. Конкурсні фотороботи оцінювали всі користувачі FB через вподобання фоторобіт на сторінці Центру міжнародного співробітництва та освіти в FB, оголошення переможців відбудеться 14 травня 2021 року.

Під час он лайн зустрічі всі учасники мали змогу переглянути відеоролик «Демократичний шлях розвитку рідної країни» підготовлений іноземними громадянами підготовчого відділення, а також відеоролик «Чому Україна – це Європа. Іноземці про Україну» підготовлений іноземними студентами НУВГП.

Напротязі тижня буде представлена низка заходів в рамках відзначення Дня Європи, запрошуємо всіх бажаючих долучитися та брати активну участь.

Відділ міжнародних зв'язків

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування