Досвід Університету Фоджа з адаптації іноземних студентів у рамках проекту “ІНТЕРАДІС”

28 квітня 2021 року в рамках проекту “Інтеграція та адаптація іноземних студентів / INTERADIS“ відбувся онлайн-семінар, організований Університетом Фоджа (Італія).

У роботі семінару взяла участь проектна група НУВГП у складі співробітників Центру міжнародного співробітництва та освіти та сектору грантової роботи.

Обговорення під час онлайн-семінару були зосереджені на наступних темах:

- “Пандемія COVID-19 та університетська система: нові виклики та можливості для розвитку стратегії інтернаціоналізації українських закладів вищої освіти”, спікер - проф. Стефано Нетті.

- “Іноземні студенти та інклюзія: забезпечення доступності до української системи вищої освіти”, спікер - проф. Едагардо Сіка.

- “Згладжування культурного розриву: покращення взаєморозуміння та взаємовідносин іноземних студентів під час навчання в Україні”, спікер – професор Доменіко Віті.

- “Досвід роботи в Міжнародному відділі Університету Фоджа в рамках програми Еразмус+”, презентований доктором філософії Олесею Бенчак з Ужгородського національного університету.

-  “Стратегії залучення іноземних студентів. Обмін найкращими практиками Університету Фоджа щодо адаптації іноземних студентів”, спікер – Джуліо Еспозіто.

Щиро вдячні Університету Фоджа за плідний семінар та обмін найкращими практиками інтеграції іноземних студентів!

Для довідки: Проект “Адаптація та інтеграція іноземних студентів / INTERADIS” (619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP) спрямований на інтеграцію іноземних студентів в український та європейський освітній простір за допомогою культурних, етнічних, соціальних та академічних цінностей. Проект співфінансується Європейським Союзом у рамках конкурсу Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти.

Власюк Галина,
відділ міжнародних зв'язків

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування