IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

1 та 2 квітня 2021 р. кафедрою вищої математики було проведено ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (ВОМ) для учасників Рівненської області.

Найкращі учні-математики Рівненщини взяли участь в олімпіаді. Цього року написання робіт учасниками проводилося в онлайн режимі у кожному обласному центрі. Працювала Zoom конференція, на якій демонструвались аудиторії з учасниками з усіх куточків України. Світлини учнів можна побачити на сайті математичних олімпіад за посиланням: https://matholymp.com.ua, де також можна ознайомитись із задачами олімпіади. Далі всі роботи сканувалися та надсилалися на перевірку журі в google формах. Члени журі в різних куточках України перевіряли роботи, заповнюючи  Exel табличку з результатами. Апеляція також проходила в онлайн режимі в системах  Zoom, Google Meet та Jitsi Meet.

Отже, у рамках відзначення року математики силами небайдужих вчителів, викладачів, науковців, організаторів та батьків у кожній області вдалося  провести Всеукраїнську Олімпіаду для школярів з математики.    

У журі олімпіади нашу область представляла  доцент кафедри вищої математики Кушнір Валентина Петрівна. Олімпіаду організовували доценти кафедри вищої математики Кушнір О.О. та Кушнір В.П.

 Учасників олімпіади привітав директор ННІАКОТ Мартинюк Петро Миколайович, вручив дипломи за перемогу в  ІІІ (обласному) етапі олімпіади та призи із символікою НУВГП та ННІАКОТ.

Спілка ректорів ВНЗ України оголосила подяку нашому університету і особисто доцентові кафедри вищої математики Цецик С.П. за організацію та проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади. Дякую викладачам кафедри вищої математики за проведення ІІІ етапу та перевірку робіт.                                                      

Кушнір Валентина Петрівна,
доцент кафедри вищої математики

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування