Засідання комісії з оцінки корупційних ризиків

14 квітня  2021 року проведено чергове онлайн засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми у НУВГП.

Спочатку на засіданні було обговорено розроблену відділом з питань запобігання та виявлення корупції "Пам`ятку щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в діяльності персоналу Національного університету водного господарства та природокористування".

Так, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Захарець А.Л. довів до присутніх необхідність, причини та законодавчі підстави розроблення і введення в дію вказаного нормативного документу. Зокрема, він зазначив що "Пам`ятка…" підготовлена з метою виконання заходів в межах «Антикорупційної програми Національного університету водного господарства та природокористування» на основі оновлених НАЗК Методичних рекомендацій «Щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень щодо запобігання корупції від 02.квітня 2021 №5. З «Пам’яткою..» можна ознайомитися нижче.

Другим питанням порядку денного було обговорення стану виконання ННІ вимог "Положення про семестровий поточний та підсумковий контроль навчальних досягнень здобувачів вищої освіти" та «Порядку ліквідації академічних заборгованостей в НУВГП».

Спочатку Захарець А.Л.  довів до присутніх інформацію  про результати  попереднього вивчення вказаного питання в розрізі ідентифікованих корупційних ризиків.

Після тривалого та досить жвавого обговорення було прийняте рішення ініціювати створення робочої групи для розробки пропозицій щодо змін в "Положення про семестровий поточний та підсумковий контроль навчальних досягнень здобувачів вищої освіти" та підготовки нової редакції «Порядку ліквідації академічних заборгованостей в НУВГП» в складі Сороки В.С. (керівник групи), директора НН МІ Марчука М.М., начальника ПФВ Марчука М.М., директора ЦНО Швеця Ф.Д., начальника НМВ Ковальчук Н.С. та начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції Захарця А.Л.

Прийняті Комісією рішення затверджені наказом НУВГП від 16.04.2021 року № 260.

 Захарець Анатолій,
відділ з питань запобігання та виявлення корупції

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування