Легкий старт неформальної освіти в ННІЕМ

Найважливіший вектор реформування сучасної вищої школи – синергія науки, освіти та бізнесу, яку успішно впроваджують у НУВГП.

При цьому особливо дієвим є бажання представників бізнесу брати активну участь у практичній підготовці майбутніх фахівців.

Так, у співпраці ННІЕМ Національного університету водного господарства та природокористування з групою компаній «Монстера», яка об’єднує багатопрофільні холдинги в гірничодобувній галузі, сільському господарстві, тваринництві та аквакультурі, туризмі, інвестиційному менеджменті, бізнес-консалтингу та у сфері безпеки бізнесу, було започатковано й успішно апробовано навчальний бізнес-курс “Easy Start” – цикл заходів про заснування власної справи та розвитку підприємництва, про що заздалегідь розроблено й підписано відповідне Положення.

Мета проєкту, організованого в рамках неформальної освіти, – допомога студентській молоді в генеруванні та розвитку власних бізнес-ідей. До підготовки бізнес-курсу долучилися топ-менеджмент “Монстери” і викладачі та студенти університету: для організації навчань було створено відеокурс на онлайн-платформі. Слухачі бізнес-курсу почули цікаві інтерв’ю із провідними фахівцями-практиками: генеральним директором групи компаній Олегом Місюком, генеральним директором МПП “Монстера” Русланом Кутузовим, директором з маркетингу та реклами Романом Гладуненком, начальником юридичного відділу Ігорем Цимбалюком, директором з персоналу Людмилою Головчицькою, спеціалістом із smm-маркетингу, таргетологом Максимом Михалевичем та іншими. Студенти виконали низку завдань, мали змогу поставити запитання лекторам.

Бізнес-курс проходив з метою практичної підготовки здобувачів вищої освіти 2 курсу навчально-наукового інституту економіки та менеджменту і тривав з 29 січня по 26 лютого 2021 року.

Загалом у курсі взяли участь 54 учасники, 35 з них успішно його завершили та отримали дипломи Центру неформальної освіти НУВГП.

За результатами навчання визначено п’ятьох переможців, які, крім дипломів, нагороджені цінними призами від ГК «Монстера». Власниками подарунків стали: Сапожнікова Вікторія (група ДІД-21), Попчук Діана (група ОіО-21), Попенко Владислав (група ЕП-21), Гончарук Василь (група ОіО-21), Балаушко Анна (група УПЕП-21).

На церемонії вручення дипломів про неформальну освіту за результатами навчального бізнес-курсу “Easy Start” студенти представили стартапи, про які схвально відгукнувся генеральний директор ГК «Монстера» Олег Місюк. Креативних студентів-ініціаторів ідей теж було винагороджено: вони отримали можливість на втілення стартапів за участю ГК “Монстера” у формі організаційної та фінансової підтримки.

В анонімному опитуванні після проходження навчального бізнес-курсу слухачі висловили про нього свої враження:

“Найбільше сподобалось те, що лекції викладають професіонали-практики”;

“Цікаво було після занять виконувати завдання для закріплення матеріалу, а також оцінювання інших”;

“Найбільше з цього курсу мені сподобалось: зручність виконання завдань, те, що дізналася для себе щось нове, що ще не чула раніше, і що ці знання я можу використати в майбутньому…”;

“Все сподобалось. Вільна форма навчання, змістовний матеріал”;

“Дуже сподобались лектори, їх корисні відповіді і поради…”.

Навчальний бізнес-курс “Easy Start” пройшов успішну апробацію, так що маємо надію на легкий старт великої і цікавої справи. Запрошуємо долучатися до перспективного й цікавого проєкту!


Майя Дзюба,
заступник директора ННІЕМ

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування