Менеджмент у формуванні hard&soft skills студентів

Про переваги, здобутки та багаторічний досвід кафедри менеджменту у формуванні hard&soft skills студентів


На кафедрі менеджменту функціонує навчально-тренінгова лабораторія - бізнес-симулятор (West Business Center ) - перший і єдиний у середовищі вищої освіти України. Це віртуально торгово-виробниче підприємства ТзОВ «Агробізнес», у якому працюють студенти паралельно із аудиторними заняттями.

Робота у бізнес-симуляторі вирізняється від традиційного навчання і тренінгів, бо там не навчають студентів як і що робити! Студент, проходячи співбесіду на зайняття вакантної посади у з першої ж хвилини приступає до роботи на робочому місці у режимі повної чи часткової зайнятості. Викладачі-консультанти лише допомагають фахівцям-студентам вирішувати проблеми і складні завдання. Студент на робочому місці отримує реальну можливість вчитися на своїх помилках! Єдина відмінність від справжнього бізнесу – це те, що внаслідок “ходіння по граблях” голова залишається цілою. Це є унікальна і майже нереальна можливість людини у житті, - мати право і можливості робити помилки без наслідків. У бізнес-симуляторі відсутній викладач, тренер! Усі завдання персонал отримує від свого безпосереднього функціонального керівника та інших членів команди.

Роль консультантів – це фасилітування команди. І це створює ще одну відмінність даного навчання від традиційної практики на виробництві. Студенти, займаючи посади у ТзОВ «Агробізнес» за всіма рівнями організаційної ієрархії отримують реальну можливість приймати управлінські рішення і спостерігати як вони виконуються! Таку можливість рідко можна отримати під час традиційної практики в організації. Учасники навчання можуть в режимі реального часу змінювати процеси і бачити наслідки своїх рішень! В реальному бізнесі такого ніхто не дозволить робити! Стати членом команди, відчути всі етапи групової динаміки на собі, реально прокачати свої лідерські якості можна тільки у бізнес-симуляторі.

За 7 років роботи ми навчалися працювати як віддалено, так і в офісі! Ми користуємося повнофункціональною версією Bitrix24 та застосовуємо електронний документообіг. Ми організовуємо облік і обробку даних в базі ERP 1С-бухгалтерія та CRM системі! Ми реально качаємо реальні дані у кровоносних судинах підприємства. Ми змагаємося і конкуруємо між собою і результати цієї змагальності учасники навчання демонструють у ДАШ-БОРДІ, що сконструйована на основі Системи Збалансованих Показників Ефективності! Наші команди формуються не лише за професійним принципом, а й за гендерною ознакою та зі студентів різних курсів навчання, що робить життя персоналу змістовним та емоційним.

Сім років роботи! Це невелика, але вже історія, у якій взяли участь порядку 40 креативних команд, пройшли стажування більше 600 осіб, які поставили і виконали близько 7 тис. задач!

Безтелесна Людмила

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування