Благодійна акція «Поділись своєю добротою»

26 березня кафедри філософії, українознавства та маркетингу ННІЕМ НУВГП організували благодійну акцію «Поділись своєю добротою».

З метою надання допомоги Рівненському обласному спеціалізованому центру реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи, порушенням психіки та паліативної допомоги.

Нині тут перебуває 40 вихованців, позбавлених батьківської опіки, багатьом з яких ще не виповнилося і трьох років, а шестеро діток паліативного відділення мають невиліковні захворювання. У рамках акції сирітському реабілітаційному центру було передано памперси, яких зараз найбільше не вистачає.

Акція знайшла широкий відгук у студентів, що особливо важливо в умовах депресивного соціального стану та карантинних обмежень. Найголовніше: було сказано «ні!» байдужості та егоїзму, бо немає чужого болю і чужого страждання. І, можливо, заклик «Поділись своєю добротою!» якоюсь мірою й порушив звичний ритм та порядок існування кожного з учасників акції, заставивши вкотре переосмислити фундаментальні засади свого життя. І викладачі, і студенти одностайно засвідчили велику потребу творити добро, яке робить нас справжніми людьми.

Майя Дзюба,
заступник директора ННІЕМ

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування