Академічна мобільність за програмою Erasmus+KA107

Erasmus+ KA107 — програма академічної мобільності між ЗВО, розташованими в країнах програми, до яких відносяться країни члени ЄС, і країнах-партнерах програми, у тому числі й України. 

Впродовж другого місяця четвертокурсниця спеціальності геодезія та землеустрій Мар'яна Андросюк продовжує навчання в Келецькому технологічному університеті, Польща (Politechnika Świętokrzyska) за Програмою академічної мобільності Erasmus+KA107: студентська мобільність з метою навчання впродовж одного/двох семестрів. Саме Мар 'янине резюме та есе при відборі було визначене найкращими з поміж усіх інших охочих претендентів на поїздку до Келецького університету. Програма навчання англомовна, за змішаною формою: лекції онлайн, а семінари і практичні в лабораторіях.

Другий рік діє така партнерська угода між НУВГП та Келецьким технологічним університетом. До слова, в цілому наш заклад має таких партнерських угод з понад 20-ма університетами Європи, що збільшує шанси та розширює горизонти мобільності студентам різних спеціальностей НУВГП.

Проєкти мобільності в рамках Еразмус+ припускають надання стипендій студентам, аспірантам і науково-педагогічним працівникам на навчання або проходження стажування в одному з університетів-партнерів. При цьому результатом навчання повинні бути кредити ЄКТС, що мають бути нараховані приймаючим ЗВО, після успішного завершення стипендіатом програми мобільності, і які будуть визнані в НУВГП.

Бажаючі можуть вже приносити свої заявки до Центру міжнародного співробітництва університету, резюме та есе для участі у наступному навчальному році у Програмі академічної мобільності Erasmus+KA107. А до 16 травня охочі можуть спробувати ще й свої сили в Програмі ім. Фулбрайта.

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування