В НУВГП презентували черговий Соціальний звіт

У Національному університеті водного господарства та природокористування 25 березня 2021 року в онлайн-режимі відбулась презентація Соціального звіту НУВГП 2018-2019,

відповідно до підписаного нами Глобального договору з ООН. З 2016 року, що два роки НУВГП представляє громадськості Соціальні звіти. НУВГП – відкритий та соціально відповідальний університет, а тому щороку ми розкриваємо цю складову повніше та більш обґрунтовано.

Соціальна відповідальність НУВГП – це система добровільних зобов’язань і дій університету, спрямованих на розподіл наявних обмежених ресурсів, які реалізуються за допомогою комплексу соціально значущих напрямків і стратегій, що враховують інтереси та очікування зацікавлених груп (студенти, співробітники, органи місцевої і державної влади, місцевої громади, бізнес та ін.) та спрямована на забезпечення сприятливих умов для навчання, роботи, особистісного зростання, а також довгострокового стійкого розвитку університету і суспільства в цілому.

В університеті активно ведеться співпраця з владою та бізнесом. Свідченням цього є низка спільних проектів та заходів, проведених у стінах закладу: форуми, конференції, круглі столи, наради та зустрічі.

В ході презентації було наголошено лише на основні пункти цього видання (відео доступне за посиланням: https://youtu.be/w0aakzOoom0), а з повною версією Соціального звіту можна ознайомитись за посиланням на нашому сайті: https://nuwm.edu.ua/publichna-informacija/socialjnij-zvit

Окрім того, в презентації Соціального звіту взяли участь та висловили свої цінні і дуже приємні відгуки наші партнери та гості: заступник голови ОДА Сергій Гемберг, міський голова Олександр Третяк, народний депутат Олександр Ковальчук, генеральний директор групи компаній «РЕНОМЕ» Надія Гладкевич, директор ІТ-компанії «Zagrava Games» Сергій Михасюк, голова правління Рівненського ІТ-кластеру Сергій Сидорчик та виконавчий директор ГО «Платформа взаємодій "Простір"» Олена Тинник.

Національний університет водного господарства та природокористування і надалі вдосконалює свою роботу задля зміцнення свого високого рейтингу та іміджу.

Антоніна Жижчук,
відділ зв’язків з громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування