Школа «Доброго врядування» продовжує свою роботу!

У рамках співпраці з роботодавцями Школа «Доброго врядування» кафедри державного управління, документознавства та інформаційної діяльності продовжує свою роботу!

11 березня 2021 року Корбутяк Віктор, доцент кафедри державного управління, документознавства та інформаційної діяльності НУВГП, у рамках Угоди про філію кафедри та на запрошення Рівненського обласного краєзнавчого музею, провів тренінг із працівниками закладу на тему: «Аналіз документаційного забезпечення діяльності краєзнавчого музею. Сучасні вимоги до створення та оформлення ОРД». Передувало проведенню даного тренінгу аналіз викладачем правильності оформлення документів установою. На конкретних помилках в оформленні поточних документів спеціалісти відпрацювали виправлення різних видів документів відповідно до встановлених вимог.

На цьому заході були також присутні гарант даної освітньої програми доцент кафедри Цецик Ярослав, здобувачі другого курсу ОП «Управління інформаційними комунікаціями». Вивчення здобувачами курсу «Документне забезпечення діяльності організації» саме в такий спосіб (на виробництві, за участі спеціалістів-практиків) забезпечує можливість якісного набуття необхідних компетенцій та знань.

Також студентами було запропоновано музею низку креативних пропозицій для розширення послуг музейної установи.

Посилання на зустріч https://drive.google.com/file/d/1hSx4uHj4f2lb5VlNtkir88u_9ZvozViU/view?usp=sharing

15.03.2021 року в рамках практичної підготовки здобувачів ОП «Публічне управління та адміністрування», «Державна служба» та роботи «Школи доброго врядування» доцент кафедри Тихончук Леся провела практичні заняття з дисциплін «Міжнародна публічна діяльність» і «Державне та регіональне управління» студентів очної та заочної форми навчання за участі чарівного фахівця сектору з міжнародного співробітництва центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Рівненській області старшого лейтенанта служби цивільного захисту Рудої Тетяни Григорівни. Цікаві міжнародні проекти, створення добровільних пожежних бригад, співпраця з територіальними громадами, створення позитивного корпоративного іміджу установи – основні питання, які обговорювались на цій зустрічі.

Посилання на зустріч https://drive.google.com/file/d/1YyF11j9tTjuFTzIcuwDwcTym5rwj6Jl6/view?usp=sharing

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування