Зустріч з стейкхолдерами

Психологічна лабораторія кафедри суспільних дисциплін ННІЕМ продовжує свою роботу. Викладачі кафедри розуміють важливість практичної складової навчання.

Саме тому 11 березня відбулася зустріч студентів із стейкхолдерами, психологами-практиками в різних галузях психології. Вперше на зустрічі були присутні і студенти стаціонару, і студенти заочної форми навчання, з урахуванням вимог карантину, зустріч відбувалася як у безпосередній присутності студентів та гостей кафедри, так і онлайн, що дозволило залучити до  розмови усіх бажаючих дізнатися про практичні аспекти роботи психолога у різних галузях та напрямках психотерапії.

Розмова із стейкхолдерами видалася дійсно цікавою, змістовною та надзвичайно корисною. Студенти прослухали щирі та відкриті виступи практикуючих психологів, які поділилися власним досвідом та розповіли про свої методи роботи у різних напрямках психокорекції та психотерапії, зокрема когнітивно-поведінкової психології, символдрами, кризової психології, трансактного аналізу, позитивної психології. Велика кількість запитань до виступаючих також свідчила про вдалий формат такого проведення роботи психологічної лабораторії.

Організаторами заходу стали професори Олексін Ю.П., Ставицький О.О., доценти Шпак С.Г., Сарнавська О.В., Смольська Л.М. та Папуша В.В. Особлива подяка в організації та проведенні зустрічі кандидату психологічних наук, практикуючому психологу Оксентюк Н.В.

Розуміємо, що такі зустрічі вкрай необхідні для наших студентів, і тому зробимо їх традиційними.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування