Нові форми роботи зі здобувачами освіти на кафедрі суспільних дисциплін: розширене засідання кафедри

10.02.2021 року на кафедрі суспільних дисциплін започатковано спільні засідання кафедри науково-педагогічних працівників і студентів денної та заочної форм навчання.

Перед студентами виступив завідувач кафедри професор Ю. Олексін, який розповів про особливості організації навчального процесу у ІІ семестрі 2020-2021 н.р.

Доцент А. Кочубей ознайомила здобувачів освіти з особливостями студентської наукової роботи на кафедрі та запросила їх долучатися до підготовки тез та статей на Міжнародну науково-практичну конференцію «Суспільні дисципліни як фактор формування цивілізаційної компетентності: сучасні освітні виклики і перспективи розвитку», яку кафедра запланувала провести 20-21 травня 2021 року.

Дуже зацікавив студентів і викликав чимало запитань виступ і презентація професора О. Ставицького. який розповів про можливості неформальної освіти і про умови участі у міжнародних грантових проєктах. Корисні поради щодо цього надала студентам доцент Л. Смольська.

Важливою та своєчасною виявилася інформація доцента Т. Шевчук про анкетування здобувачів освіти щодо якості навчання.

Студенти виступали, жваво обговорювали все почуте і насамкінець Н. Яковишина та А. Михальчук подякували всім і зазначили, що зустріч була дуже інформативна. Найголовніше те, що студенти відчувають небайдужість до себе і бажання викладачів комунікувати та обговорювати важливі питання. Це дуже важливо для покращення і вдосконалення навчально-виховного та науково-методичного процесу підготовки на кафедрі.

А. Кочубей,
доцент кафедри суспільних дисциплін

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування