Вебплатформа «Ant Logistics» («Мурашина логістика»)

Транспортні технології підсилені співпрацею з вебплатформою «Ant Logistics» («Мурашина логістика»)

Щойно підписано угоду щодо співпраці між Національним університетом водного господарства та природокористування з розробниками вебплатформи «Ant Logistics» («Мурашина логістика»).

Ініціатором підписання угоди про співпрацю стала кафедра транспортних технологій і технічного сервісу, оскільки якість освіти та пошук передових технологій для навчання студентів, передачі досвіду, можливості практичної реалізації та кар’єрного росту випускників – саме такі завдання поставив перед собою колектив кафедри.

В рамках співпраці, студентам, при викладанні навчальних дисциплін кафедрою транспортних технологій і технічного сервісу, надано безкоштовний необмежений доступ до ресурсів вебплатформи «Ant Logistics» – хмарної системи управління транспортом: автоматичне планування маршрутів, оцінка рентабельності точок доставки, GPS контроль маршрутів руху, аналітична звітність.

«Ant Logistics» («Мурашина логістика») – сучасний український вебсервіс для автоматизації транспортних процесів та документообігу зі зручною й зрозумілою формою візуалізації інтерфейсу.

Вебсервіс вирішує ряд важливих завдань у сфері транспортної логістики, серед яких:

Багатофакторна оптимізація
Під час розрахунку маршрутів доставки враховується цілий ряд факторів: габарити, вантажопідйомність, тип автомобіля, тип замовлених товарів, їх вага, габаритні розміри, часові обмеження, категорійність доріг, напрямок руху, розмітка, обмеження швидкості.

Наочне уявлення точок на мапі
На електронній мапі представлено: маршрут проїзду, точки доставки продукції, послідовність їх об’їзду, склади, сервісні точки. Створення шаблонів маршруту: точки початку та завершення маршруту.

План-факт аналіз
GPS-моніторинг фактичних маршрутів та порівняння їх з плановими маршрутами на основі фактичних даних від GPS-трекерів. На мапі відображається інформація про запізнення та відхилення від маршруту.

Оперативне коригування змін маршрутів під час їх виконання
Мобільний додаток під Android дає водієві можливість завжди бачити маршрут в режимі навігації. В разі потреби диспетчер може коригувати маршрут доставки, а всі зміни будуть оперативно відображені на пристрої водія.

Компанії, що впровадили систему в роботу, а це більш 500 клієнтів з 11 країн світу, скорочують загальний пробіг транспортних засобів – порядку 20%, зменшують час обслуговування точок доставки на 30%, на 15% скорочують автопарк, а час роботи логіста, необхідний на формування маршрутів, скорочується в середньому на 75%.

Детально ознайомитись із можливостями вебплатформи «Ant Logistics» або пройти безкоштовне навчання можна за посиланнями:

- офіційний сайт  www.ant-logistics.com;

- соціальні мережі – група у facebook (https://www.facebook.com/ant.logistics.ua).

Михайло Кристопчук,
завідувач кафедри транспортних технологій і технічного сервісу

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування