Школа лідерства триває….

Лекцію  «Стратегія цифрової трансформації освітнього середовища НУВГП або треба бігти вдвічі швидше» прочитав слухачам Школи лідерства проректор Олег Лагоднюк

План роботи на занятті включав висвітлення наступних питань:  цифрові інструменти, розвиток власного бренду, корпоративні сервіси, електронний документообіг, підтримку системи якості освіти та  мобільні аплікації.  Лектор відмітив також цифрову трансформацію управління в НУВГП, планування та адміністрування, відкриті ресурси, допомогу та безпеку даних, презентував план модернізації.  Були і запитання  від слухачів до Олега Анатолійовича: щодо можливості подальшого користування випускниками корпоративною електронною поштою,  відновлення  корпоративної   пошти, підключення до 1С бухгалтерії навчально-тренінгової лабораторії ННІЕМ, залучення студентів до Соціального звіту.

На занятті говорили також про Соціальний звіт, Цифровий репозиторій, сайт для абітурієнтів, Платформу Moodle, Навчально-науковий центр незалежного оцінювання, вільний вибір дисциплін, Силабус та його платформу, систему електронного документообігу ІDOC. Проректор також презентував нові практичні рішення, які наразі  розвиваються. Зокрема:  впровадження платформи   Micrsoft Teams,  Unichek, АС управління персоналом  та  бухгалтерським обліком.

Наступне заняття   − «СЕДО-Айдок. Нові бізнес процеси»  − для слухачів школи провів  директор  ІОЦ  Віталій Назарук.  Розпочав заняття Віталій Дмитрович з вимог до  нормативно-правових документів, рекомендуючих впровадження  та функціонування електронного документообігу.  Розповів про  порядок підключення користувачів, зміну пароля, внесення змін в облікові дані,  опції електронного документа і переваги перед паперовими. Говорив також про  загальні  правила роботи  та інструменти системи ІDOC, їх використання;  табель обліку робочого часу та табель обліку погодинної праці. Лектор  також звернув увагу на те, що  по кожній із представлених тем у системі Moodle завантажено лекційний матеріал  і  практичні  завдання.  Вони знаходяться у вільному доступі. Хто готує випускову роботу та хоче  отримати сертифікат про підвищення кваліфікації, може долучати  свої скріни.   Віталій Дмитрович закликав також усіх слухачів задавати запитання  у будь-якому форматі  та  вносити пропозиції щодо покращання роботи в системі  ІDOC.

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування