Школа лідерства: стратегічна сесія

В межах Школи лідерства розпочалась двотижнева стратегічна сесія для керівного складу університету в онлайн форматі через платформи Google-meet та Zoom

Відкрив навчання у школі очільник закладу Віктор Мошинський. Ректор привітав усіх слухачів та прочитав лекцію на тему: «Зміни. Принципи ведення змін».

Керівник закладу розповів про те, які зміни в НУВГП вже відбулися впродовж останнього часу, де можна ознайомитися з цими напрацюваннями, говорив про місію, візію та цінності університету, системи управління закладом – ієрархічну та подвійну операційну систему, відзначив фактори прискорення, представив програму очікування та майбутній результат, окреслив роль влади, бізнесу та громадських організацій в розбудові українського університету.

Під час лекції Віктора Степановича слухачі активно брали участь в обговоренні та дискутували. Питання стосувалися моніторингу державою змін щодо вступу абітурієнтів, принципів комерціалізації освітніх проєктів, залучення студентів до розбудови «Університету майбутнього» тощо.

Першого дня наступним лектором Школи лідерства був директор ННЦНО Федір Швець. В першу чергу Федір Дмитрович звернув увагу слухачів на постійне оновлення платформи Moodle задля зручності її використання студентами і викладачами,наповнення її новим функціоналом. Далі більш детально висвітлив основу роботи в навчальній платформі Moodle. Зокрема: профіль користувача, інструментарій головної сторінки Moodle, особистий кабінет користувача (викладача, студента), Moodle-календар, розповів про редагування параметрів курсу навчальної дисципліни тощо.

В той же час і проректор Олег Лагоднюк, і Федір Швець зазначили, що основи роботи в оновленій платформі суттєво не змінилися. Тому для викладачів і студентів робота в Moodle не повинна викликати якихось труднощів. Але з будь-яких питань щодо цього Ви завжди можете звернутися за технічною підтримкою за посиланням https://help.nuwm.edu.ua/.

Нагадуємо, що слухачем занять може стати кожен бажаючий працівник НУВГП. Для цього необхідно авторизуватися за посиланням https://vote.nuwm.edu.ua/

Також нагадуємо, що працює сайт Школи лідерства, де можна знайти актуальну інформацію щодо майбутніх занять та їх розклад: https://upto.nuwm.edu.ua/

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування