Меморандум про співпрацю з кіберполіцією підписано

В університеті підписано Меморандум про співпрацю з Департаментом кіберполіції  Національної поліції України

Документом передбачено співробітництво у науковій, методичній, навчальній,  інформаційній  сферах  та іншій діяльності з питань протидії кіберзлочинності.

Вже невдовзі поліцейські та  держслужбовці, а також студенти та викладачі  зможуть підвищувати рівень своїх професійних знань відповідно до визначених напрямів. Передбачена  розробка спільної освітньої програми підготовки фахівців для  кіберполіції.

Майбутні здобувачі вищої освіти зможуть безпосередньо ознайомлюватися  із завданнями і функціями ДКП в його підрозділах, попрактикуватися  там. Окрім того,  заплановано проведення низки  семінарів, круглих столів,   тренінгів, інших заходів з актуальних проблем протидії кіберзлочинності. Своєю чергою фахівці ЗВО братимуть  участь   у складі комісій та робочих груп  в роботі над проєктами нормативно-правових актів з питань протидії кіберзлочинності, а також зможуть  здійснювати експертизу та надавати пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання в окремих сферах.

Як відмітив начальник відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області Павло Ткач, департамент потребує фахівців, які б володіли знаннями як в галузі IT, так і юриспруденції.  

Отже,  незабаром університет стане  однією з ланок, яка забезпечить  нову систему у підготовці кадрів для кіберполіції та боротьби з кіберзлочинністю і  кіберзагрозами.

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування