Антикорупційна програма НУВГП

Наказом НУВГП від 28 грудня 2020 року № 731 затверджена нова редакція «Антикорупційної програми Національного університету водного господарства та природокористування»

Прийняттю вказаного рішення передувало обговорення питання щодо ефективності заходів з протидії корупції в університеті на кафедрах ННІ, в інших структурних підрозділах, в т.ч. за участю працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції. Також вперше до цієї роботи в якості консультантів були залучені представники  громадських організацій. 

Підсумковий звіт щодо результатів виконання «Антикорупційної програми Національного університету водного господарства та природокористування на 2018-2020 роки» Комісія з оцінки корупційних ризиків заслухала 17 грудня п.р. на черговому онлайн засіданні та визнала вказану роботу задовільною. Також на засіданні були обговорені пропозиції щодо внесення змін до антикорупційної програми, перегляду ідентифікованих корупційних ризиків та відпрацьовані нові заходи щодо їх локалізації. Зокрема, «Антикорупційну програму Національного університету водного господарства та природокористування» визначено постійно діючою і безстроковою, відпрацьований механізм щорічного моніторингу її виконання та перегляду ідентифікованих корупційних ризиків.      

Запрошуємо всіх викладачів, студентів, працівників адміністративного персоналу університету, представників громадських структур до процесу контролю за станом виконання вимог «Антикорупційної програми» та її удосконалення. З прийнятими документами можна ознайомитися на сторінці відділу з питань запобігання та виявлення корупції в розділі «діяльність»  (файли «Антикорупційна програма НУВГП діюча», «Звіт перегляд корупційні ризики 2020», «Таблиці до звіту про перегляд корупційних ризиків 2020»). 

 

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування